Besplatne projekcije u Kinu Urania

Povodom Dana Grada, u petak, 2. prosinca, u kinu Urania će biti prikazan drugi dio dokumentarnog autorskog filma redatelja Hrvoja Petrovića DGO II/III s početkom u 19 sati.

Riječ je o drugom dijelu trilogije dokumentarnog filma, edukativno-zabavnog karaktera, o ”udžbeničkoj” i ”uličnoj” povijesti Donjeg grada u širem kontekstu povijesti Osijeka.

Ulaz će biti slobodan, a dobrovoljni možete donirati u kutiju što će biti postavljena u predvorju za vrijeme projekcije.

European Cinema Night ove godine se vraća s pet dana besplatnih projekcija diljem Europe. Već petu godinu zaredom, Creative Europe MEDIA pridružuje se zajednici Europa Cinemas u organizaciji „Noći europskog kina“, pod motom „Dijelimo priče koje volimo”.

Urania će sudjelovati besplatnom projekcijom obiteljske božićne avanture Kapa na sv. Nikolu u utorak 6. prosinca s početkom u 17 sati. Prije projekcije održat će se uvodni pozdrav redatelja Slobodana Maksimovića, a nakon filma u 18,30 sati će se održati razgovor s redateljem uz kraću Q&A sekciju.

Također, uz projekciju filma u kinu će se održati i prigodan božićni program „Cinema Posh store“ – razmjena starih božićnih ukrasa za nove.

U sklopu Posh Storea održati će se i radionica izrade božićnih ukrasa za djecu koje će djeca moći ponijeti kući, pokloniti nekome ili ukrasiti prostorije kina.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s