Neša Bridžis – “Život”

Sa svojim je predstavama obišao cijelu Srbiju i Europu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.

Ljubitelji standup komedije iz regije jako dobro znaju Nešu Bridžisa, a bio je gost i na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori…

Pored prestižnih festivala bio je sudionik 3. sezone poznatog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” i osvojio treće mjesto.

Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više, a u kinu Urania Neša Bridžis nastupa 11. prosinca 2022. u 19 sati.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih standup komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Standup scene.

U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Cijena ulaznice u pretprodaji 80,00 kn/10,62 EUR, a na dan predstave 90,00 kn/ 11,95 EUR.

Ulaznice je potrebno uanprijed rezervirati – 031/205-501; 031/205-507 ili na blagajni kina; mailom na:
ulaznice@kinematografi-osijek.hrPredstava Život je mini-autobiografija, pomalo karikirana. Bavi se običnim ljudima, njihovim karakterima, osobinama u kojima se mnogi nalaze.

Neša će se publici predstaviti iz svog ugla, uspoređujući prošla i sadašnja vremena i vremena koja dolaze, neprestano mijenjajući promišljanja svih ljudi koje već poznajete, a nikada u životu niste sreli..

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s