Promocija piva Leger na Kopiki

Svi su pozvani na promociju dugo pripremanog, ljetnog, laganog osvježavajućeg piva Leger!

Zajedničkim su ga snagama razvili pivari iz osječke zanatske pivovare Mali div i ekipa koja stoji iza poznatog osječkog brenda Lega-lega.

Promocija Legera pod sloganom “Labaj lokalno” (#labajlokalno) dogodit će se u nedjelju, 3.7.2022. u Beach baru “Sidro” na Kopiki, s početkom u 18 sati.

Istoga dana će se u fizičkom i webshopu Lega-lega pojaviti i nove majice inspirirane Legerom, budući ključni modni detalj za odlazak na kupanje.

Kupci majica u posebno osmišljenom Kopika kitu dobit će i Leger pivo.

Prvih 200 boca piva na dan promocije dolazi s privjesnicama koje omogućuju 15% popusta za kupnju majica, a sve ostale boce Legera koje će se proslije promo eventa prodavati u kafićima dolaze s privjesnicama koje omogućuju 10% popusta.


Leger je ljetno, lagano i osvježavajuće pivo kojeg karakterizira plemenita njemačka sorta hmelja Mittelfruh.

– U proizvodnji Legera koristili smo kvasac gornjeg vrenja na nižim temperaturama kako ne bismo previše utjecali na okus i aromu, a rezultat je nepretenciozno i ugodno pivo koje teče grlom kao Drava Osijekom. Pijte ga u društvu ili solo, ali iskoristite priliku dok je Leger na lageru jer ljeto je prekratko da biste pili makar šta – poručuju iz Malog diva i Lega-lega.


Na dan promocije (3.7.2022.) na web stranici i društvenim mrežama Lega-lega će objaviti nove majice. Kupci majice Kopika na poklon dobivaju i bocu Leger piva (Kopika kit).

Inače, Leger pivo moći ćete pronaći u mreži kafića: Sidro Beach Bar, Amsterdam Pub, Haustor Grill House, Beertija Osijek, Trica Caffe Bar, Night club Cadillac, Hedonist Bar, Quart caffe, Community Bar Gajba Kusaonica piva, Pepermint, Grand caffe, Craft pub Osijek, te kod ostalih partnera.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s