Praktično i zabavno upoznavanje s Erasmus+ programom

U dosadašnjem radu udruga Culture Clash Croatia je bila fokusirana prvenstveno na internacionalne treninge i razmjene mladih.

Kroz provođenje te sudjelovanje na istima, uočili su veliku vrijednost koju oni imaju za mlade ljude, no razvio se i problem: zbog načina rada organizacija, veliki broj mladih ne razumije glavnu ideju razmjena mladih te im u procesu sudjelovanja nije dopuštena potrebna razina uključenosti u sve faze projekta tijekom njegovog ciklusa.

Ovaj vikend Udruga prezentira njihov prvi korak na putu do promjene. Pozivaju zainteresirane da se prijave na dvodnevnu radionicu koja uključuje praktično i zabavno upoznavanje s Erasmus+ programom, projekciju kvalitetnog europskog filma te rad na vlastitoj projektnoj ideji.

Iskoristite priliku za kreiranje vlastitog projekta koji u suradnji s Udrugom i ostalim motiviranim mladima može imati značajan utjecaj na lokalnu zajednicu i šire – poručuju.

Radionica će se održati u Kino klubu kina Urania u subotu, 11. lipnja od 10 do 12,15 sati, te u nedjelju, 12. lipnja od 14 do 18 sati. Na radionicu se potrebno prijaviti putem FORME, a cijena sudjelovanja iznosi simboličnih 20 kn (uključena ulaznica za projekciju filma). Ukoliko imate dodatnih pitanja možete se javiti putem maila cultureclashcroatia@gmail.com ili telefonski voditelju programa (Luka: 099/720-9279).

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s