Književni kviz “Superjunaci u stripu”

Gradska i sveučilišna knjnižnica u svibnju nastavlja s GISKO književnim kvizovima, a ovoga petka, 27. svibnja, rješava se kviz o superjunacima u stripovima.

Batman, Superman, GhostRider i Rat-Man samo su neki od superjunaka koje možemo pronaći u stripovima i o čijim velikim podvizima rado čitamo.

Kviz “Superjunaci u stripu” igra se u petak, 27. svibnja 2022. godine s početkom u 20 sati putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://play.myquiz.org/p/820772 .

Iz GISKO-a poručuju:

Svaki posljednji petak u mjesecu pridružite nam se u rješavanju različitih pitanja o autorima, njihovim djelima, različitim žanrovima i temama. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s tri ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari.
Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Svi zainteresirani trebaju se na platformu MyQuiz prijaviti putem elektroničke pošte ili s profilom neke društvene mreže (npr. Facebook) kako bi mogli kontaktirati pobjednika na kraju godine.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s