Predstavljanje knjige “Pripovjedačica”

U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u petak, 27. svibnja s početkom u 18 sati, u prostoru American Cornera održat će se predstavljanje knjige autorice Martine Frka Milotić pod nazivom “Pripovjedačica”, uz osvrt na knjigu “Mala Kme osvaja svijet – majčinstvo bez filtera”.

Martina Frka Milotić novinarka je i autorica rođena u Rijeci 1984. godine. Tijekom studija prava okrenula se medijima i trajno zaglavila u novinarstvu – od Novog lista, preko Kanala Ri, Soundset Trsata i Index.hr-a, do vlastitog news portala Bodulija.net, u sklopu regionalne Novinet mreže.Kao dvostruka mama čitav svoj mameći staž vodi blog s crticama iz obiteljskog života te društveno angažiranim temama. Zahvaljujući velikom interesu čitatelja, blog je prerastao u istoimenu knjigu pod nazivom Mala Kme osvaja svijet – Majčinstvo bez filtera.

U slobodno vrijeme recenzira knjige na književnom blogu Book&Blanket, piše i skuplja priče.

Privatno, Martina je knjiški moljac, zaljubljenik u bajke, mitove i legende, prirodu, putovanja i svoj Zlatni otok, a prije i iznad svega, svoju obitelj.Pripovjedačica je njena druga knjiga.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s