Kino Urania – SEX BOMB: mijenjamo žene

U Kino Urania 10. lipnja stiže Hit komedija “Sex bomb: Mijenjamo žene” u kojoj glume Marija Veljković, Tijana Čurković, Djordje David i Nikola Ivačkov.

Početak je u 19 sati.


Za vrijeme igranja partije šaha kojim krate vrijeme dok su im supruge u shoppingu, jedan od dvojice kumova, Toni nagovara svog inertnog prijatelja, Nikolu da se izvuku iz monotone svakodnevice tako da poput “kulturnih i suvremenih” ljudi prošire iskustvo seksom s više partnerica.
Nikoli je ta zamisao potpuno strana, a na početku je čak ni ne razumije, ali je potom ipak nevoljko prihvaća da ne bi pred kumom ispao zaostao.
Njegova supruga Lela najprije je zgrožena tom idejom, ali joj se prikloni.
Međutim, ona je shvatila da se od nje traži da vodi ljubav s dvojicom muškaraca, a jedini koji joj pada na pamet upravo je njihov kum. Niz nesporazuma i krivih reakcija povećava se kada se u to uključuje i njegova supruga Sandra.

Kada uz velike muke uspiju u toj ideji, nastaje prava noćna mora za ovu dvojicu kumova, jer njihove supruge uzimaju sve u svoje ruke.

Redatelj Rade Vukotić uspješno vodi radnju punu neočekivanih obrata stvarajući takvim zabludama naglašeno erotizirani vodvilj koji ipak niti u jednom trenutku ne prelazi u vulgarnost. Tomu pridonose i vrsni glumci.
Vukotić svoje umijeće u stvaranju iznimno zabavne predstave dokazuje ne samo kao dramaturg nego i kao vrlo dobar redatelj koji uspjeva izvući najbolje iz glumačkog ansambla u predstavi vrlo preciznog i brzog ritma.

Cijena ulaznice je 90 kuna, a potrebno ju je unaprijed rezervirati na: 205 501 (ponedjeljak – petak od 9 do 17 sati); 205 507 (svaki dan od 17,30 do 21,30 sati); info@kinematografi-osijek.hr; ulaznice@kinematografi-osijek.hr ili inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s