Mobilno učenje u nastavi

Na Filozofskom će se fakultetu, u četvrtak, 26. svibnja, održati osmo predavanje u sklopu 10. ciklusa Otvorenog četvrtka – Mobilno učenje u nastavi – stavovi nastavnika u školama u Republici Hrvatskoj.

Predavačica Vlasta Svalina profesorica je engleskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti te preko 20 godina radi u Ekonomskoj i upravnoj školi Osijek.

Unaprijeđena je u više zvanje profesorice savjetnice dva puta te je 15 godina voditeljica ŽSV-a Osječko-baranjske županije za nastavnike engleskog jezika u strukovnim školama. Trenutno pohađa poslijediplomski sveučilišni studij Pedagogija i kultura suvremene škole. Poseban interes tijekom doktorskog studija posvetila je mobilnom učenju, didaktici i multimedijskoj didaktici. Njezina je disertacija vezana uz mobilno učenje u nastavi. Objavila je više znanstvenih radova te sudjelovala na međunarodnim i domaćim znanstvenim skupovima.


U svom će predavanju pokušati osvijestiti važnost mobilnog učenja kao modernog didaktičkog alata te će predstaviti rezultate ankete o stavovima nastavnika o mobilnom učenju u Republici Hrvatskoj.
Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost. Predavanje će se prenositi i preko YouTube-kanala Otvorenog četvrtka, pri čemu će biti omogućeno sudjelovanje u raspravi putem chata.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s