CoolTour Bugarska

Kino Urania & Kinematografi Osijek, te Resonance Cinema projekt Cultural Hub for Curious Minds završavaju CoolTour Bugarska ciklusom filmova.

Osim projekcija ponajboljih bugarskih kratkometražnih naslova koji su na rasporedu u Kino klubu u subotu 21. svibnja u 20 sati, te u utorak i srijedu u 18 sati, uoči Dana bugarske prosvjete i kulture i slavenske pismenosti u glavnoj dvorani kina možete pogledati nagrađivani film Irina (ponedjeljak, 23. svibnja u 19,15 sati).


Kako bi se brinula o svom suprugu s invaliditetom, o djetetu i sebi, Irina prihvaća naizgled jednostavno rješenje: postat će surogat-majka. No to je nevjerojatno teško: Kako može prihvatiti život koji raste u njoj kad će se od njega morati zauvijek razdvojiti? Irina polako otkriva što znači voljeti i oprostiti.

Također, u nedjelju 22. svibnja u Kino klubu s početkom u 18 sati ponavlja se projekciju mađarskog kratkometražnog filma Half a million eyes, o usponu i padu mladog Youtubera Nicholasa – jedan od prvih filmskih uradaka mladih Ambasadora kina TiszapART Mozi iz Szolnoka (Mađarska) Xavera Kisa i Daniela Nagya.

Svi naslovi se prikazuju na original jeziku uz engleski titl, a cijena ulaznice je snižena i iznosi 20 kuna.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s