Komedija “Udaj se muški”

Hit komediju koja će vas nasmijati do suza “Udaj se muški” možete pogledtai u Kinu Urania 12. svibnja u 19 sati.

Dođite i pogledajte kako to izgleda kada zaručnica hoće glamurozno vjenčanje a sve mora bit organizirano u 10 dana .

Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao.
Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo10 dana do kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se.

Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj novac uložio u posao s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao .

Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor – prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju oglase ali odaziv nije velik.
Jedan se čovjek ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji ali on ima i tajnu.

Ova komedijska priča, bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem mentalitetu .

Cijena ulaznice je 80 kuna, a potrebno ju je unaprijed rezervirati na: 205 501 (ponedjeljak – petak od 9 do 17 sati); 205 507 (svaki dan od 17,30 do 21,30 sati); info@kinematografi-osijek.hr; ulaznice@kinematografi-osijek.hrKomentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s