GISKO književni kvizovi “Kronike iz Narnije”

Gradska i sveučilišna knjižnica i u travnju nastavlja s GISKO književnim kvizovima, a ovoga petka riječ je o kvizu o Kronikama iz Narnije.

Ovaj serijal preveden je na više od 42 jezika, prodan u više od 95 milijuna primjeraka, a jedan je od najpoznatijih serijala iz žanra fantastike pisan za djecu.

Kviz “Kronike iz Narnije” igra se u petak, 29. travnja u 20 sati putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na OVOJ POVEZNICI.


– Svaki posljednji petak u mjesecu pridružite nam se u rješavanju različitih pitanja o autorima, njihovim djelima, različitim žanrovima i temama. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek – poručuju iz GISKO-a.

Svi zainteresirani trebaju se na platformu MyQuiz prijaviti putem elektroničke pošte ili s profilom neke društvene mreže.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s