“Ako sam žena, nisam konj” u Kinu Urania

“Ako sam žena, nisam konj” urnebesna je komedija za jake žene i hrabre muškarce.
Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe.


Priču o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari zbog ljubavi, zbog biološkog sata, možete pogledati u Kinu Urania u srijedu, 20. travnja u 19 sati.

Ova monodrama nasmijat će vas do suza, ali i natjerati da se zamislite nad vječitim pitanjem svake žene – da li sam ja normalna. Na komičan način prikazuje sazrijevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe.


Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o mladoj ženi koja se bezuspješno pokušava izboriti s balkanskim sustavom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji. Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, najprije uz iskusne kolege komičare, a zatim i sa samostalnim One woman show nastupima koji privlače kako žensku, tako i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, a naročito ispovijesti o seksu i „dejtingu“ u vrijeme društvenih mreža.

Konačno se oprobala i na „daskama koje život znače“ sa monodramom „Ako sam žena, nisam konj“. U njoj igra više „uloga“ – od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju.

Cijena ulaznice je 80 kuna, a potrebno ih je rezervirati na: 031/205-501 (pon-pet od 9-17 sati); 031/205-507 (svaki dan od 17,30-21,30 sati); info@kinematografi-osijek.hr ili ulaznice@kinematografi-osijek.hr

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s