Predavanje “Australijom… biciklom, uzduž i poprijeko”

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u četvrtak, 7. travnja s početkom u 17 sati organizira predavanje pod nazivom “Australijom… biciklom, uzduž i poprijeko”. 

Predavanje će održati Siniša Babić, ultra-maratonski biciklist iz Zagreba u prostoru Studijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Svrha ovog putopisnog predavanja jest dočarati život na ovom udaljenom kontinentu zabilježenim utiscima u dodiru sa živim svijetom i skupljanje podrške za nastup u novoj avanturi dužoj od 7000 km koju bi bilo zgodno završiti za dvadeset i koji dan.

Siniša Babić kemičar i programer, koji kada nije na poslu jest ultra-maratonski biciklist i/ili organizator biciklističkih dugih vožnji. Jedini Hrvat koji je išao biciklom dva puta preko Australije, jedan od rijetkih Hrvata koji je vozio po Kini, hrvatski rekorder po broju završenih brevet maratona, jedan od dvojice Hrvata koji su prošle godine nastupili i završili North Cape 4.000, 4.500 km dugi maraton iz talijanskog Rovereta do krajnjeg sjevera Europe te jedini Hrvat koji je nastupio na Giro Ciclistico Delle Repubbliche Marinare, 2.200 km dugom maratonu po Italiji.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s