XIV Memorijal Ive Kerdića – natječaj

Muzej likovnih umjetnosti objavio je natječaj za sudjelovanje na izložbi 14. Memorijal Ive Kerdića, triennale hrvatskog medaljerstva i male plastike.

Tradicionalna izložbena manifestacija Memorijal Ive Kerdića, triennale hrvatskog medaljerstva i male plastike održat će se se u Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku po četrnaesti put.

Sukladno programu i praksi dosadašnjih izložbi, izložba se sastoji od selekcije suvremenog medaljerstva i male plastike te zasebne tematske ili samostalne izložbe.

Memorijal se održava prema novim Pravilima, koja su objavljena na Facebook i web stranici organizatora, Muzeja likovnih umjetnosti.

Prijavu na sudjelovanje na Memorijalu potrebno je poslati u digitalnom obliku.

Prijave na natječaj šalju se na e-mail adresu: triennale@mlu.hr, a završni rok za prijavu na natječaj je 31. ožujka 2022. godine.

Prijavljene radove ocjenjivati će Umjetnički savjet 14. memorijala Ive Kerdića u sastavu: Damir Mataušić, Tatijana Gareljić, Luka Petrinjak, Daniel Zec, Mateja Moser.

O rezultatima natječaja prijavljeni autori biti će obaviješteni putem e-maila.

Izložba će biti otvorena u srpnju 2022. godine u Muzeju likovnih umjetnosti, a moći ćete ju pogledati do 13. studenoga 2022.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s