GISKO književni kvizovi

S novom godinom započinje i nova sezona GISKO književnih kvizova. Svaki posljednji petak u mjesecu zainteresirani se mogu pridružiti u rješavanju različitih pitanja o autorima, njihovim djelima, različitim žanrovima i temama.

Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari.

Potaknuti velikim zanimanjem za serijalom “Dina” Franka Herberta prvi ovogodišnji kviz za temu ima upravo tajne Arrakisa i kuće Atreida. Kviz “Dina” na rasporedu je u petak, 28. siječnja s početkom u 20.00 sati putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://play.myquiz.org/p/804077.

Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Svi zainteresirani trebaju se na platformu MyQuiz prijaviti putem elektroničke pošte ili s profilom neke društvene mreže (npr. Facebook) kako bi iz GISKO-a mogli kontaktirati pobjednika na kraju godine.

Ako vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice.

Više informacija može se dobiti na broj telefona:

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s