Gostovanje predstave “Aj Karmela”

Predstava “Aj Karmela” u izvedbi sjajnih beogradskih glumaca Mione Marković i Jovana Jovanovića gostovat će u Kulturnom centru Osijek 30. i 31. siječnja s početkom u 20 sati.


Predstava „Aj Karmela“ kultno je djelo iznimno cijenjenog španjolskog dramatičara i kazališnog redatelja J. S. Sinisterra. Praizvedeno je 1987. godine u teatru Principal u Zaragozi gdje doživljava nezapamćen uspjeh i otuda kreće u pohod na svjetske pozornice koji traje i danas.


U Kulturnom centru Osijek ovaj popularni kazališni komad zainteresirani će imati prilike pogledati u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a u izvedbi sjajnih mladih beogradskih glumaca: Mione Marković u ulozi Karmele i Jovana Jovanovića u ulozi Paulina.

Trajanje predstave je 65 minuta, a cijena ulaznice je 30 kuna. Ulaz na predstavu moguć je uz kupljenu ulaznicu i s važećom COVID potvrdom te zaštitnom maskom.


Rezervacija ulaznica moguća je na mail: info@kulturni-centar.hr. Plaćanje i preuzimanje rezerviranih ulaznica vrši se na dan predstave u Kulturnom centru Osijek od 18:30 sati do početka predstave.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s