Ciklus radionica “Let’s do Business”

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek pokreće ciklus radionica učenja engleskog jezika “Let’s do Business” počevši od četvrtka, 20. siječnja 2022. u 18 sati.

i jezik

učenje

istaknuto


Radionice su namijenjene prvenstveno malim obrtnicima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju na engleskom jeziku kako bi se približili stranim kupcima, no mogu se prijaviti svi zainteresirani korisnici Knjižnice.

Sudionici će kroz desetak radionica učiti kako predstaviti sebe, svoj obrt, proizvode i usluge, kako komunicirati s kupcima te kako se oglašavati na engleskom jeziku. Sadržaj radionica prilagođen je početnicima (A1-A2) te stoga predznanje engleskog jezika nije uvjet za sudjelovanje, što ne znači da se ne mogu prijaviti i svi oni koji već posjeduju određeno predznanje – u tom se slučaju sadržaj radionica može prilagoditi njihovoj razini poznavanja jezika.

Radionice će se održavati jednom tjedno od siječnja do ožujka u prostoru American Cornera Osijek. Radionice će voditi Vedran Domjanović, magistar engleskog jezika i književnosti i pedagogije.


Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno je prijaviti sudjelovanje na e-mail: amcorneros@gmail.comili na broj telefona 211 472.

Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese: amcorneros@gmail.com (American Corner Osijek) ili na broj telefona: 211 472 (Odjel za rad s djecom i mladima GISKO).

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s