Božićni klasici s BC BRASS ansamblom

Božićno izdanje Koncertnog ciklusa grada na rasporedu je u utorak, 21.12. s početkom u 20 sati u Kulturnom centru Osijek.

U goste dolazi BC Brass Kvintet, puhački ansambl sastavljen od petorice vodećih glazbenika iz Hrvatske i regije, koji će klasičnim repertoarom s božićnim i novogodišnjim prizukom na najljepši mogući način zaokružiti ovogodišnje izdanje Koncertnog ciklusa grada.

Kako zvuče Jingle Bells, Orašar suita, Have yourself a Merry Little Christmas….i drugi svima dobro poznati božićni klasici u izvedbi dvije trube, tube, roga i trombona, otkrijte na koncertu u utorak.

BC BRASS ansambl je limenih puhača sastavljen od petorice vodećih glazbenika iz Hrvatske i regije.
Mladen Đorđević dugogodišnji je solist na trubi u Beogradskoj filharmoniji i redoviti profesor trube na Fakultetu muzičke umjetnosti u Beogradu, Mario Lončar solist na trubi u Zagrebačkoj filharmoniji, Viktor Kirčenkov solist na rogu u Zagrebačkoj filharmoniji, Marko Ilić solist na trombonu u Slovenskoj filharmoniji i osječanin Krunoslav Babić, solo tubist Zagrebačke filharmonije i gostujući profesor na Fakultetu muzičke umjetnosti u Beogradu.

Božićni koncert BC Brass Kvinteta poseban je poklon Koncertnog ciklusa grada građanima za koji je namijenjen, ali i vrhunska prilika da uživate u jednom zaista divnom koncertu.

Ulaz na koncert je slobodan, i isključivo s COVID potvrdom.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s