Zimsko izdanje ReArt festivala

Zimsko izdanje ReArt festivala održat će se u Kulturnom centru Osijek u subotu, 18. prosinca u vremenu od 9 do 19 sati.


U sklopu zimskog izdanja festivala bit će prilike za druženje uz umjetnike, kreativce i rukotvorce svih usmjerenja. Na ReArtovom sada već tradicionalnom kreativnom sajmu izlagat će preko 20 izlagača predstavljajući kulturne i kreativne industrije Grada Osijeka, kao i mnogo šire u regiji. Na kreativnom sajmu možete pogledati ili kupiti kvalitetne proizvode koji su ručno izrađeni. Tako možete pronaći i “diy” poklon za sebe ili dragu osobu, kao i razne umjetnine, slike, crteže, ilustracije, grafike ili fotografije.

Uz ReArtov popratni program bit će i kreativne radionice uz prikaz nastanka određenih kreativnih radova kao i vizualni ambijent, izložbe, glazba i tradicionalni “Džemper party” koji će se održati na lokaciji udruge Slama u sklopu “Slamanja”.

ReArt okuplja spektar različitosti kulturne industrije stoga možete pronaći i proizvode produkt i modnog dizajna, dekor i suvenire, igračke ili registriranu biljnu kozmetiku.

Cilj ReArta je predstaviti publici male kreativne industrije, osvijestiti “uradi sam” kulturu te podržati lokalnu scenu usmjeravajući na umjetnost i kreativnost!

Za ulazak u Kulturni centar Osijek, ujedno i ReArt festval- zimsko izdanje potrebno je imati Covid potvrdu za sve odrasle osim za djecu i mlade do 16 godina!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s