Koncerti: Dan škole i 100. obljetnica Glazbene škole Franje Kuhača

Ove godine Glazbena škola Franje Kuhača obilježava dvije velike, posebne obljetnice. Javno glazbeno školstvo pokrenuto je u Osijeku 1831. godine, dok Glazbena škola Franje Kuhača svoja vrata kontinuirano drži otvorenima od 1921. godine.

U stotinu godina svojega rada, Škola je neizmjerno doprinijela glazbenom životu Osijeka i Hrvatske, odgajajući generacije vrhunskih profesionalnih glazbenika, uz puno truda i ljubavi njezinih profesora i suradnika.

Kao rezultat toga rada, s ponosom mogu nabrojati preko 600 nagrada na različitim natjecanjima, ali i mnogim koncertima i glazbenim događajima kojima Škola svake godine doprinosi i obogaćuje koncertni život Osijeka.


Iz Škole srdačno pozivaju sve zainteresirane da zajedno proslave ovaj veliki jubilej na obljetničkim koncertima u subotu, 20. studenog, u 19 i 20 sati u Kulturnom centru Osijek. Predbilježite se za svoje mjesto u dvorani putem Google obrasca na priloženom linku. Za prisustvovanje koncertu obavezno je predočenje Covid potvrde. Broj mjesta u dvorani je ograničen pa požurite! https://bit.ly/KONCERTsubota

Program je dostupan ovdje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s