U GISKO samo uz predočenje COVID potvrde

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek javna je ustanova u koju je, prema Odluci Stožera civilne zaštite, od 16. studenoga 2021. godine dopušten ulazak korisnicima, poslovnim suradnicima i zaposlenicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde ili drugog valjanog dokaza.

Kako bi svim korisnicima, bez obzira na posjedovanje Covid potvrda, a u skladu s trenutnim uvjetima vezanim za bolest Covid-19, omogućili daljnje, u najvećoj mjeri neometano korištenje njihovih usluga, izvještavaju o sljedećem:

  • Broj primjeraka koje od danas korisnici mogu posuđivati povećan je za djecu, redovite studente, umirovljenike i osnovno članstvo koji umjesto dosadašnjih pet jedinica mogu posuditi sedam jedinica građe. Korisnici obiteljskih iskaznica po ovoj odluci mogu posuditi deset primjeraka.
  • Korisnici koji nemaju valjanu Covid potvrdu, zaduženu građu u Središnjoj knjižnici mogu vratiti na za to predviđenom pultu u predvorju Knjižnice.
  • Korisnici koji nemaju valjanu Covid potvrdu, zaduženu građu na svim ograncima Knjižnice mogu vratiti kolegama na samim ulazima u ogranke.
  • Korisnici koji nemaju Covid potvrde mogu se javiti na e-mail adrese u nastavku s popisima naslova koje žele posuditi. Uz prethodnu najavu, pripremljenu građu moguće je preuzeti i bez ulaska u Knjižnicu; čekat će ih na pultovima na samim ulazima u Knjižnicu odnosno ogranke.
  • Pripadajuće e-mail adrese Središnjice i ogranaka jesu:


Također, podsjećaju i na sljedeće:

Iz GISKO-a zahvaljuju na razumijevanju te kažu kako će učiniti sve kako bi korisnicima osigurali najveći mogući broj svojih usluga, poštujući u isto vrijeme spomenute Odluke.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s