Digitalna transformacija poslovnog modela

U četvrtak, 11. studenog u Kinu Urania će se održati predavanje u organizaciji Udruge građana Urania „Digitalna transformacija poslovnog modela – upravljanje projektima, promjenama i mindsetom“.

Predavač je Boris Sabo, direktor Sektora za razvoj i informatičku podršku tvrtke Hrvatske ceste d.o.o. Ulaz na predavanje je slobodan.

Predavanje će početi u 17 sati i trajati do 19 sati, a predstavit će kronološki sažetak višegodišnjih promjena koje prolaze tvrtke u procesu digitalne transformacije: uvođenje modernog ERP sustava, sustava za upravljanje dokumentacijom i sustava za upravljanje projektima.

Umjesto suhoparnog izlaganja stručnih pojmova i definicija, prezentirat će se realni izazovi poticatelja promjena te konkretne strategije i taktike koje vode k uspjehu.

Slušatelji koji jesu, ili će jednom postati, dionici projekata digitalne transformacije će u neposrednoj interakciji s predavačem dobiti neke nove ideje, ohrabrenje ili barem utjehu da nisu sami u svojim naporima modernizacije našeg društva.


Predavanje je zasnovano na primjerima više provedenih projekata u Hrvatskim cestama od kojih je najsloženiji dobio nagradu hrvatskog ogranka Project Management Institute-a na natječaju za projekt godine.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s