Susret ugode s Vesnom Mores

U Muzeju Slavonije ponovno su se počeli održavati Susreti ugode u organizaciji Udruge za poljepšavanje grada – moj Osijek. Nakon zadnjeg susreta s Ljerkom Hedl, prve subote u studenome gostuje Vesna Mores, osječka menadžerica, humanitarka i veleposlanica u promicanju amatersko – profesionalne tamburaške glazbe u i izvan Hrvatske.

Točno u podne 6. studenog 2021. Vlado Pest, moderator susreta i veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka, ugostit će Vesnu Mores.

Iako klasičnu glazbu stavlja na prvo mjesto, Vesna Mores kao Slavonka opredijelila se za tamburašku glazbu. Dugi niz godina sudjelovala je u organizaciji Festivala hrvatske tamburaške glazbe. Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja, među ostalim i za životno djelo na području kulture Osječko – baranjske županije, a za njezina djela u razvoju tamburaške koncertne glazbe dodijeljena joj je skulptura Marijana Sušca Zlatna tamburica.

Ulaz na događaj je besplatan. Posjetitelji se mole da se pridržavaju epidemioloških mjera te da na događaj, zbog ograničenog broja mjesta, dođu nekoliko minuta ranije.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s