Dani austrijske kulture u Osijeku

Austrijski kulturni forum Zagreb zajedno s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek – Austrijskom čitaonicom Osijek i Odsjekom za germanistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku pod pokroviteljstvom Grada Osijeka ove godine po 11. puta organizira Dane austrijske kulture u Osijeku.

Program traje od 25. do 30. listopada 2021. g. te se dijelom odvija online i može se pratiti preko platforme ZOOM, a dijelom uživo.

Dani kulture u Osijeku primjer su kako se pomoću stalne znatiželje može graditi razumijevanje i znanje jednih o drugima, ali istodobno i načeti velika pitanja našeg vremena u kulturnom dijalogu.

Riječ je o vidu suradnje koju obilježavaju osobni susreti u sklopu kulturnih događanja.

Realizaciju programa potpomogli su partneri iz Osijeka: Kinematografi Osijek – kino Urania, Kulturni centar Osijek te Isusovačka klasična gimnazija.

Organizatorima je drago što su unatoč epidemiološkim ograničenjima uspjeli sastaviti raznovrstan program te mole sve posjetitelje da se prilikom održavanja fizičkih priredbi pridržavaju svih epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i druge.

Cijeli program možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s