Koncert Sare Renar u Kulturnom centru

U subotu, 23. listopada u Kulturni centar Osijek dolazi nagrađivana zagrebačka kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar.

Na koncertu u Osijeku Sara će predstaviti svoj četvrti studijski album “Šuti i pjevaj” kojeg je izdala u ožujku pandemijske 2021. godine i, kao i sa svim prijašnjim albumima, još jednom izazvala nepodijeljeno oduševljenje jednako među publikom i glazbenom kritikom.

Od svog debitantskog albuma “Djeca” (2014.), preko EP-a “Jesen”(2015.), zatim “Tišine” (2016.) do live albuma “Gdje povlačiš crtu” i posljednjeg, studijskog “Šuti i pjevaj”(2021.), s pet diskografskih izdanja, osvojenim Porinom, 250 koncertnih nastupa diljem Europe – Sara Renar izrasla je u jedno od najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji.

Ova arhitektica zvanjem, a kantautorica i glazbenica pozivom, osim vlastite glazbe, surađuje sa svjetski poznatim DJ-evima, piše, pjeva, stvara glazbu za multimedijske projekte i kazalište.

U Osijek dolazi sa svojim bendom (Sara Renar Quintet), a ovaj posve poseban koncert održat će se u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek u subotu, 23. listopada s početkom u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera, broj mjesta je ograničen. Prijave obvezne na e-mail: info@kulturni-centar.hr , do popunjavanja sjedećih mjesta.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s