Radionica širokog filma

Filmska RUNDA najavljuje i poziva mlade na radionicu široko shvaćenog filma! Bez obzira na prethodno znanje, mladi će na radionici dobiti priliku okušati se u dokumentarnome, eksperimentalnome i animiranome filmu.

Uz voditelja Miloša Tomića, nagrađivanog filmaša, animatora, umjetnika svaštarske orijentacije, otkrit će kako se surađuje ispred i iza kamere.

– Napokon imate priliku razumjeti glavna pravila, a onda se, naravno, i poigrati s njima, sve uz malo priče i izazova, nekoliko primjera, snimanja na terenu i u studiju, uz nekoliko Miloševih prepreka da igra bude još zabavnija i uz „slatke muke“ stvaranja koje će snimanje filma učiniti možda nemogućim, ali utoliko zabavnijim! Izazivamo vas da se prijavite i proletite svijetom filmskoga stvaranja – ističu iz Filmske Runde.

Tijekom tri nezaboravna dana polaznici će se podijeliti u manje grupe koje će se međusobno kreativno nadmetati, a koje će moderirati voditelj.


Radionica je besplatna i namijenjena je mladima (i svima koji se tako osjećaju). Broj polaznika je ograničen, a održat će se od 14. do 17. listopada 2021. u Kulturnome centru Osijek.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 10. listopada 2021. na email: filmskarunda@gmail.com sa svojim kontaktom (ime, broj mobitela, e-mail i godina rođenja).

Umjesto pisma motivacije pošaljite snimku mobitelom u kojoj ste se snimili svirajući glazbeni instrument koji ne znate svirati. Ovoga puta vrijedi: što bolje to bolje, ali i što gore još bolje!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s