Treće izdanje HeadOnEast-a – festivala svih osjetila

Iako je trebao biti održan početkom, pa krajem listopada, zbog najavljenog lošeg vremena, HeadOnEast se odgađa. Novi datumi su, prema najavama organizatora, 29. i 30. prosinca.

Treći po redu HeadOnEast, manifestacija je koja je od prvog izdanja visoko podigla ljestvicu dobre zabave, dobre hrane i pića te atraktivnih svjetlosnih instalacija.

Osijek će tako 22. i 23. listopada biti mjesto gdje možete saznati gdje rastu kulenove seke, gdje se skrio hedonistički vinski raj, kuda idu crne svinje i gdje je Grga našao čvarak. Ako vas na putovanja, istraživanje i dobru zabavu vodi isti hedonizam, drugog vikenda u listopadu imat će se priliku i osobno uvjeriti da su najbolje ribe upravo na istoku!

HeadOnEast otvorit će konferencija “Ugostiteljsko-turistički VirtuOS-i → jačanje kompetencija u turizmu i ugostiteljstvu”.

Posjetitelje će potom dočekati raznovrsni i bogati sadržaji na osam međusobno povezanih lokacija smještenih u baroknoj osječkoj Tvrđi.

Autohtona jela spravljena na moderan način, vinske delicije sva četiri vinogorja Osječko-baranjske županije i sve popularnija domaća piva, kuleni, kobasice, sirevi, ručno rađene čokolade, kolači i pekmezi, slavonski wiskey i domaće rakije samo su dio festivala koji pali sva osjetila. Začinit će ih svjetlosne instalacije umjetnika koje će baroknoj Tvrđi dati novo ruho.

Na ulicama Tvrđe bit će i ulični zabavljači i akrobati, a HeadOnEast će pratiti različiti glazbeni ritmovi brojnih izvođača.

Organizatori manifestacije su Osječko-baranjska županija, Grad Osijek, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Turistička zajednica grada Osijeka, Kulturni centar Osijek i Regionalni centar kompetentnosti – Ugostiteljsko-turistička škola Osijek.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s