Večer književnosti i glazbe – promocija knjige “Mi ćemo pjehe…”

Laura Dobutović Ravlić, Nina Savić, Bojana Nemet, Kristina Vuk i Erika Žilić Vincetić pet su legica, zaljubljenica u književnost, u čitanje, pisanje i razmišljanje okupljenih pod nazivom LITTERA.”Littera” je društvo ljubitelja književnosti iz Osijeka koje ove godine proslavlja svoj 1. rođendan.


Kulturni centar Osijek želi dati svoj doprinos razvoju kulture čitanja, pisanja, zaljubljivanja u književnost i svim tim lijepim i pomalo zaboravljenim stvarima koje Littera svojim djelovanjem promovira. Obzirom da je 2021. i službeno proglašena godinom čitanja – evo savršene prilike da se spoji ugodno s ugodnim, korisno s korisnim, ugodno s korisnim i od toga se napravi dobar rodenđanski književni tulum!


MI ĆEMO PJEHE
U petak, 25. lipnja u 20:00 sati pozivaju se zainteresirani na krovnu terasu Kulturnog centra Osijek na VEČER KNJIŽEVNOSTI i GLAZBE „MI ĆEMO PJEHE…”. Ulaz je slobodan.

“Mi ćemo pjehe…” zbirka je kratkih priča i pjesama u izdanju izdavačke kuće Fokus koju potpisuje ovih pet autorica: Laura Dobutović Ravlić, Nina Savić, Bojana Nemet, Kristina Vuk i Erika Žilić Vincetić. Pjesme i priče tematiziraju Osijek.


Književnu večer s prigodnim (popratnim glazbenim) programom vodit će književnik, promotor i filozof Zoran Kojčić.POTVRDA DOLASKA Iz Kulturnog centra Osijek mole zainteresirane da misle jedni na druge i dalje. U Centru se vode trenutno važećim epidemiološkim mjerama, stoga mole da svoj dolazak potvrdite na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s