Besplatna predstava “Zeko, zriko i janje” kao najava 28. SLUK-a

Dječje kazalište Branka Mihaljevića besplatnom će predstavom Zeko, Zriko i Janje najaviti 28. SUSRET LUTKARA I LUTKARSKIH KAZALIŠTA HRVATSKE! Uoči održavanja 28. SLUK-a, u subotu 22. svibnja u 11 sati iz kazališta najavljuju izvedbu ove legendarne predstave na otvorenome, na Trgu Slobode! 

VIŠE OD 60 GODINA Riječ je o predstavi koja je na repertoaru kazališta od 1958. i izvodi se već više od šest desetljeća u različitim glumačkim podjelama, različitim scenografskim, kostimografskim i lutkarskim rješenjima.

28. Susret lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske bit će održan u Osijeku od 24. do 30. svibnja, a bit će u znaku Branka Mihaljevića, legendarnog skladatelja, pisca, novinara i radijskog urednika.

POČAST Dječje kazalište Branka Mihaljevića odat će počast ovom legendarnom skladatelju njegovom najizvođenijom i najdugovječnijom predstavom “Zeko, Zriko i Janje”.

U predstavi, kojoj se iz godine u godinu vesele i mali i veliki već generacijama, igraju Ivica Lučić, Inga Malidža, Lidija Helajz, Areta Ćurkokvić, Aleksandra Colnarić i Tihomir Grljušić.

Iako će predstava biti na otvorenome, mole se građani da se pridržavaju važećih epidemioloških mjera.

Cijeli program dostupan je ovdje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s