GISKO književni kvizovi “Žene – glavni likovi”

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svaki posljednji petak u mjesecu. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec očekuju vas nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi!

LJUBAV U KNJIŽEVNOSTI Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek novu sezonu kvizova nastavlja u petak, 26. ožujka 2021. godine s početkom u 20.00 sati, kada se održava kviz “Ljubav u književnosti” putem mrežne platforme MyQuiz.

Kviz će biti aktivan na poveznici https://myQuiz.org/i/673468. Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20.00 sati, svaki će se kviz ponoviti te mu se može pristupiti i u 21.00 sat.

Više informacija može se dobiti na broj telefona:

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s