Čitateljski izazov GISKO-a

Godina 2021. proglašena je Godinom čitanja. Realizacija je to mjere Akcijskog plana Nacionalne strategije poticanja čitanja.

ČITATELJSKI IZAZOV U skladu s tim, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek pokreće Čitateljski izazov kao jednu od aktivnosti u trajanju od veljače 2021. godine do siječnja 2022.

Svakog mjeseca na mrežnoj stranici Knjižnice i društvenim mrežama bit će objavljen mjesečni zadatak, odnosno tematika ili žanr knjige koju sudionici izazova trebaju pročitati te zabilježiti naslov na za to predviđene letke. Letci su dostupni za preuzimanje na svim posudbenim odjelima GISKO-a od ponedjeljka, 15. veljače ili ih se može preuzeti s mrežne stranice i samostalno otisnuti.

Ispunjen popis Čitateljskog izazova sudionici bi trebali čuvati 12 mjeseci te ga u veljači 2022. godine ubaciti u za to predviđenu kutiju na Posudbenom odjelu za odrasle GISKO ili predati knjižničarima na Ograncima GISKO-a.


Ukoliko se netko od sudionika kasno uključio u Čitateljski izazov GISKO-a, dopušteno je i naknadno dodavanje, odnosno čitanje propuštenih kategorija.

NAGRADE Po završetku Čitateljskog izazova, krajem veljače 2022. godine, održat će se izvlačenje tri dobitnika simboličnih nagrada.

Letak za Čitateljski izazov preuzmite OVDJE

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:

Posudbeni odjel za odrasle GISKO

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s