GISKO književni kvizovi

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji će se održavati svakog posljednjeg petka u mjesecu. Kvizovi će se sastojati od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec natjecatelje očekuju nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi!

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek sezonu kvizova nastavlja u petak, 30. listopada 2020. godine, kao dio programa Mjeseca hrvatske knjige. S obzirom na ovogodišnji moto MHK “Razlistaj se”, u 19.00 sati održava se prigodni online kviz “Zemlja” namijenjen i mlađim i starijim korisnicima, a koji će biti aktivan na poveznici https://myQuiz.org/p/577688.

Tijekom Mjeseca hrvatske knjige u GISKO-u se može pogledati izložba pod nazivom “Obitelj Truhelka za svoj Osijek i buduće naraštaje” koja može pripomoći u rješavanju GISKO književnog kviza “Jagoda Truhelka i osječke književnice” u 20.00 sati, koji će biti aktivan na poveznici https://myQuiz.org/p/579718.

Rezultati svakog GISKO književnog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Ako Vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20.00 sati, možete mu pristupiti i u 21.00 sat.

Više informacija može se dobiti na broj telefona: 031/ 211 233 (posudbeni odjel za odrasle GISKO).

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s