Beethoven međunarodni klavirski maraton 2020.

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku, unatoč globalnoj pandemiji uzrokovanoj pojavom Covida-19, ustrajna je u obilježavanju Beethoven međunarodnog klavirskog maratona, kojim će obilježiti 250. godišnjicu rođenja Ludwiga van Beethovena. Glazbeno događanje održat će se 10. listopada 2020., u Arheološkom muzeju Osijek s početkom u 10 sati i 10 minuta, a trajat će sve do večernjih sati.

POZIV Iz Akademije pozivaju sve ljubitelje glazbe i umjetnosti da im se pridruže fizički ili virtualno putem prijenosa na društvenim mrežama Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Izvođači koji će nastupiti u sklopu klavirskog maratona su: Tonka Kladarić (HR), Ruben Habuda (HR), Zvjezdan Vojvodić (HR), Kristina Hegeduš (HR), Arsen Dalibaltayan (HR), Klara Sironić (HR), Mihovil Begović (HR), Stipe Prskalo (HR), Aleksandar Đermanović (SR), Marijan Đuzel (HR), Petar Klasan (AT), Sanja Bizjak (FR), Bojan Martinović (CG), Zoltán Thurzó (HU-RO), Danijel Detoni (HR), Vladimir Milošević (SR), Dinara Klinton (RU-UK).

Ovim događajem Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku, kao i sam Osijek, pridružuje se gradovima diljem svijeta koji ovu godinu obilježavaju Ludwigom van Beethovenom, poput njegova rodnog Bonna, Beča, Pariza, Madrida, Melbourna, New Yerseya, Rima…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s