Radionica “Male note” u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

Udruga Male note i Dječje kazalište Branka Mihaljevića pokreću novu glazbenu radionicu za djecu. Riječ je o glazbenim radionicama pod nazivom “Male note” s elementima Montessori pedagogije i Orff muzikoterapije u kojima će djeca, kroz glazbeno-kreativne sadržaje, upoznati osnovne glazbene pojmove, steći osnove sviranja i improvizacije na Orffovom instrumentariju, naučiti pjevati pjesmice uz izvođenje scenskog pokreta s dramskim rekvizitima.

Mališanima će razvoj njihovih potencijala i osobnosti kroz jedinstveno iskustvo muziciranja omogućiti voditeljica glazbene radionice Male note Tena Duran, magistra primarnog obrazovanja, Montessori pedagoginja i sveučilišna specijalistica kreativne terapije, muzikoterapeutkinja i vokalni pedagog, Ladislav Vrgoč, akademski glazbenik i prvak opere HNK u Osijeku.

Polaznici će kroz sve glazbene igre i Montessori aktivnosti vježbati finu i grubu motoriku, razvijati ravnotežu i koordinaciju pokreta te kreativnost i maštu.

Radionica je namijenjena mališanima od 6 do 11 godina, a trajat će 60 minuta te će se održavati subotom u Baletnoj dvorani Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića. 

Upisi su mogući isključivo online na internetskoj stranici Dječjeg kazališta www.djecje-kazaliste.hr/upisi,  cijena je, kao i za sve studije 200 kuna mjesečno, a polaznici će svoje vještine pokazati na završnoj Godišnjoj produkciji u lipnju. Broj polaznika ograničen je na 10, a prvi susret roditelja i upisanih polaznika zakazan je za 24. listopada u 10 sati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s