Predstava “Jednozubi gusar” u dječjim vrtićima

Grad Osijek i Dječje kazalište Branka Mihaljevića poklanjaju besplatne izvedbe najnovije predstave “Jednozubi gusar” mališanima u dječjim vrtićima! Prema dogovoru s Dječjim vrtićima Osijek i Gradom Osijekom do kraja lipnja gotovo svakodnevno glumci Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku posjećivat će dvorišta gradskih vrtića i za mališane izvoditi predstavu na otvorenom kako bi zajedno proslavili povratak mališana u vrtiće i ponovni početak rada Dječjeg kazališta. Tako će do kraja lipnja vesela ekipa u dvorištima dječjih vrtića odigrati čak 20-ak predstava!

Kazalište s predstavama započinje u srijedu, 3. lipnja u Dječjem vrtiću Jabuka (Vijenac Ivana Česmičkog 7a) i to u dva termina 9,30 i 10,30. Vodeći računa o propisanim epidemiološkim mjerama predstave će se izvoditi u dvorištu, neće biti kontakta između djece i glumaca, a na svakoj će izvedbi biti najviše 40-tak mališana.

 U predstavi igraju  Gusar Dente Del Rio – Gordan Marijanović; Gusarica Ica – Ivana Vukićević i Gusar Ar – Đorđe Dukić koji su ujedno i njezini autori.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s