Besplatna premijera predstave “Jednozubi gusar” na otvorenome

Nakon prisilne stanke, Dječje kazalište Branka Mihaljevića nastavlja s radom i građanima Osijeka poklanja premijeru na otvorenom. U subotu, 23. svibnja 2020. u 18 sati na Trgu bana Josipa Jelačića glumci će izvesti svojevrsnu premijeru predstave „Jednozubi gusar“ nastalu u sklopu Kulture na kotačima, projekta Grada Osijeka i Kulturnog centra Osijek. Riječ je o autorskom projektu glumaca Ivane Vukićević, Đorđa Dukića i Gordana Marijanovića koji su ovu predstavu pretpremijerno izveli 4. svibnja za stanovnike Sjenjaka. Za ovu su prigodu predstavu proširili i uobličili u pravu premijeru.

Budući da je u predstavi riječ o pokvarenim zubićima, tvrtka Saponia odlučila se priključiti događaju i sve mališane darivati posebnim iznenađenjem.

Predstava će u subotu biti izvedena besplatno za sve mališane kako bi djelatnici Dječjeg kazališta na najbolji mogući način zahvalili svojim gledateljima koji su bili uz njih i u online programima proteklih mjeseci te ih pozvali ponovno u Kazalište koje od sljedećeg tjedna započinje sa svojim programima i u gledalištu, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera!

Vesela ekipa Dječjeg kazališta neizmjerno se veseli vašem dolasku!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s