Stručno vodstvo kroz izložbu “Zemlja će jednom biti Sunce”

Nakon izvjesnog perioda, Muzej likovnih umjetnosti napokon se vraća stručnim vodstvima. Iako vjeruju kako će biti puno zainteresiranih, zbog osiguravanja potrebnih mjera socijalne distance i zadovoljavanja epidemioloških preporuka, vodstva će se organizirati u grupama od desetak ljudi.

Svi zainteresirani moći će se prijaviti putem e-maila. Nakon što se prikupi dovoljan broj ljudi, prijave će se zatvoriti, o čemu će obavijestiti na svom Facebook profilu. Budući da su ograničeni brojem sudionika po vodstvu, a kako bi svim zainteresiranima osigurali dolazak, vodstva će održavati u nekoliko termina tjedno.

Prvo u nizu vodstava održat će se u četvrtak, 21. svibnja u 19:00 sati. Prijave se primaju i putem e-maila: kkaniza@gmail.com.

Vodstvo kroz samostalnu izložbu Davora Sanvincentija „Zemlja će jednom biti Sunce“ održat će Valentina Radoš, viša kustosica.

Izložba “Zemlja će jednom biti Sunce” sastoji se od ukupno osam radova od čega se, uz recentna ostvarenja umjetnika, također predstavlja novo-producirani ciklus koji će osječka publika premijerno vidjeti.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s