Kazališta ovaj vikend dolaze k vama

I ovaj je vikend bogat predstavama osječkog HNK i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku.

Svake, pa tako i ove, subote u terminu Ritma grada na Slavonskoj televiziji gledatelji imaju priliku uživati u predstavama Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku iz udobnosti vlastite fotelje. Ove subote pogledajte predstavu “Pidžama za šestero”, komediju Marca Camolettija u režiji Roberta Raponje s početkom u 21 sat.

Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku nastavlja sa svojim programom “Ostani kući i kazalište uključi” u kojemu prikazuju predstave na Osječkoj televiziji i online na svojoj Facebook stranici. Ove nedjelje, 26. travnja, u 10 i 30 sati na rasporedu je predstava “Grga Čvarak”.

U ovoj veseloj predstavi na loncima sviraju, glume i pjevaju: Edi Ćelić kao Grgica, Areta Ćurković kao brižna mamica, Lidija Kraljić kao Mila mala, Aleksandra Colnarić kao njezina mama, baba i djed su Zvjezdana Bučanin i Ivica Lučić, Ženu glumi Inga Šarić, svećenika i doktora također Ivica Lučić, dok su časne sestre i medicinske sestre Inga Šarić, Zvjezdana Bučanin i Aleksandra Colnarić. Tekst za ovu veselu i nestašnu predstavu napisala je i režirala Tamara Kučinović, a lutke, kostime i scenu oblikovala je gošća iz Rusije Marina Zavyalova.

Repriza predstave predviđena je za subotu, 2. svibnja u 15,30 na Osječkoj televiziji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s