Predstavljanje knjige Brune Šimleše “Istine i laži o ljubavi”

U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u srijedu, 9. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati održat će se predstavljanje knjige Brune Šimleše pod nazivom “Istine i laži o ljubavi”.

Predstavljanje će biti upriličeno u prostoru Studijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Nakon knjige Ljubavologija, u svojemu najnovijem djelu autor je nastojao obraditi brojne ideje i mitove o ljubavi i parterskim odnosima kojima su ljudi cijeli život obasipani, što u obiteljskom domu i kulturi u kojoj su odrasli, što iz medija i popularne literature, što iz razgovora s prijateljima i poznanicima koji svoje životne “uvide” vole podijeliti s njima. Britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja truju um i srce! Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira Zakon privlačnosti? Sve su to pitanja na koje se, čitajući ovu knjigu, mogu dobiti odgovori.

Bruno Šimleša rođen je 1979. godine. Autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio nekoliko naslova, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s