STARTER3 u Galeriji Kazamat

HDLU Osijek poziva u Galeriju Kazamat gdje će se u petak, 29. rujna, s početkom u 19 sati održati otvorenje grupne izložbe STARTER3 u organizaciji Odsjeka za likovnu umjetnost Umjetničke akademije u Osijeku.

Izložba će predstaviti radove sedmero nagrađenih studenata Odsjeka za likovnu umjetnost Umjetničke akademije u Osijeku u protekle dvije akademske godine.

Za akademsku godinu 2015./2016. nagrađeni su Sara Maksimović, Mirjana Pjevac i Dorian Trepić, dok su za prošlu akademsku 2016./2017. godinu nagrađeni Dario Brkić, Doris Despot, Ida Đurkić i Maja Gjajić. Na kraju svake akademske godine žiri sastavljen od docenata i profesora Odsjeka za likovnu umjetnost dodjeljuje nagrade za izvrsnost u radu tijekom akademske godine.

Radovi kojima će se mladi umjetnici predstaviti rezultat su cjelogodišnjeg rada a naglasak se daje na raznorodnosti medija što je ujedno i cilj istraživačkog rada studenata Odsjeku za likovnu umjetnost UAOS.

Izložba će ujedno biti i prvi doticaj mladih umjetnika s relevantnim galerijskim prostorom kao svojevrsni uvod u STARTERsku poziciju, dajući naglasak na činjenicu da je ovo samo „vjetar u leđa“ koji će biti dovoljan kako bi potreba za radom iz dana u dan bila izraženija.

Izložba je otvorena do utorka 3. listopada 2017. svakim danom od 17:00 – 20:00 sati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s