Sommelierski tečaj 1. i 2. razine

U organizaciji Hrvatskog Sommelier Kluba i suradnji s Vinotekom Vinita, krajem rujna i početkom listopada u Osijeku  će se održati Sommelierski tečaj 1. razine i Sommelierski tečaj 2. razine. Glavna zadaća Hrvatskog Sommelier Kluba je napredak profesije sommeliera, produbljivanje svijesti o kulturi hrane i pića i edukacija profesionalaca kao i građanstva.

Hrvatski sommelier klub u svom edukacijskom programu ima tri razine tečaja. U cijenu tečaja uključeno je polaganje ispita kojem polaznici po želji pristupaju po završenoj razini. Nakon položenog ispita dobiva se potvrda o završenom tečaju za određenu razinu te se polaznik po želji upisuje na tečaj više razine. Diploma sommeliera stječe se nakon položene treće razine.

Ukoliko ste zainteresirani za pohađanje tečajeva, ispunite neobavezujući obrazac. Nakon prikupljanja dovoljno informacija, bit ćete obaviješteni o narednim tečajevima.

Više o tečajevima:
sommelierski tečaj 1. razine
sommelierski tečaj 2. razine

Lokacija održavanja tečaja će biti određena naknadno nakon što se formiraju grupe.

U cijenu tečaja uračunata je članarina HSK za tekuću godinu, knjiga Priručnik za sommeliere, četiri degustacijske čaše u prikladnoj kutiji, predavanja, vođene degustacije, ručkovi tijekom predavanja, jedno polaganje ispita te, nakon uspješno položenog ispita, potvrda o završenom sommelierskom tečaju prve razine.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s