In Da Sofa na francuski način

Alliance Française Osijek u sklopu ovogodišnje Frankofonije priprema cjelodnevni program u suradnji s Kreativnom agencijom Advertom i popularnom In da Sofom koja će se ovog puta održati u znaku Francuske, pa tako mijenja ime u Dans le Sofa. Iako bi većina na prvu pomislila da u prijevodu to znači „plesati sa sofama“, ipak nije tako.

U subotu 27. svibnja u Parku kralja Držislava, kod “Školjke”, pridružite se od 14 sati na cjelodnevnom programu radionica za djecu i odrasle, kvizu, foto natječaju te koncertu prvog francusko-hrvatskog benda Drvored.

PROGRAM:

14:00 – 23:00 h Dj Kema

14:30 – 16 h Pozdrav iz Francuske / Bonjour de France  (Radionica izrade razglednica iz Francuske te mini kviz za djecu stariju od 6 godina.

16:00 – 17:30 Parlez-vous français? (Radionica na kojoj ćete naučiti kako se predstaviti na francuskom jeziku)

18:00 – 19:30 Le kviz: kviz o poznavanju Frankofonije! (Svi sudionici kviza na poklon dobivaju platnenu vrećicu Frankofonije, a oni najuspješniji imaju mogućnost osvojiti vrijedne nagrade: 1. Nagrada: tečaj francuskog jezika u trajanju od 30 sati; 2. Nagrada: butelje francuskog vina!; 3. Nagrada: godišnja članarina za digitalni kulturni portal!)

21:00 Koncert: DRVORED

Za više informacija o događaju pratite Facebook događaj: Dans le sofa kod Školjke.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s