Premijera berbe 2016. Vinarije Pinkert

Kakvi su sauvignon, rose, chardonnay, graševina, doznat ćete u srijedu, 10. svibnja u 20 sati u Vinskoj mušici, Kapucinska 39, Osijek (Korzo) gdje će se održati premijera berbe 2016. Vinarije Pinkert.

Ondje ćete moći uživati i u vrhunskim crvenim vinima mlade baranjske vinarice Kristine Pinkert, koja je svoju prepoznatljivost osim zavodljivim okusima osigurala i tulipanom kao zaštitnim znakom vinarije iz Suze.

Predstavljanje će voditi strastveni vinoljubac i pustolov, publicist Željko Garmaz, autor bloga i knjige “Vinske priče”.

– Željko će Kristinu predstaviti na samo njemu svojstven način – zanimljivo i veselo – jer Željko priča o vinarima zanimljive priče i sigurno zna barem nešto što mi ne znamo. A naša vinarica ispričat će nam sve o svojim poznatim crvenim vrhunskim vinima i premijerno će nam predstaviti Berbu 2016.
Kušat ćemo Kristinin izbor, družiti se i uživati u vinima – poručuju organizatori.

Cijena kušanja vina i promocije je 65 kuna.

Broj mjesta je ograničen, a rezervacije se primaju preko facebooka Vinska mušica – s porukom u inbox; na broj mobitela 092/350-9939 ili na e-mail: vinskamussica@gmail.com.

Detalje potražite na FB eventu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s