Velika zvjerka i Stilske vježbe

U kinu Urania najavljuju dvije predstave kazališta Planet Art. Predstava Velika Zvjerka će biti prikazana u petak, 3. veljače s početkom u 19.30 sati, uz cijenu ulaznice od 60 kuna, a Stilske vježbe u četvrtak 2. ožujka 2017. s početkom u 19:30 sati, uz cijenu ulaznice od također 60 kuna.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? „Velika Zvjerka“ dotiče gotovo sva područja čovjekovog života i egzistencije. Potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu pruža kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje kreirao život svakog pojedinca i utječu na njegov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.
Komad je režirala Slavica Knežević, a uloge tumače Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

Jedna obična zgoda iz svakodnevnog života ispričana na dvadesetak načina postala je, zahvaljujući ideji domaćih autora i glumačkom virtuozitetu aktera, vrhunska komedija u kojoj uživaju generacije.
Stilske vježbe su kultna predstava koja se izvodi već punih 49 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.
Uloge tumače: Pero Kvrgić i Lela Margitić.

Kino Urania nagradit će najvjernije gledatelje koji će kupnjom karata za obje predstave po cijeni od 120 kuna osvojiti voucher za jednu besplatnu kino kartu za projekciju filma po izboru kina Urania.

Sve detalje potražite na Facebook eventu.

1 Comment

  1. …Veliku zvjerku još nisam gledao, ali Stilske vježbe su zakon, iako su glumci već poprilično ostarjeli i teže se nose s glumačkim opterećenjem i čestim predstavama, posebno gosp. Kvrgić…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s