Otvorena Zimska ‘limpijada

U utorak 27.12.2016. je jutarnjim radionicama započela prva Zimska ‘limpijada.

Najmlađi će cijeli tjedan sudjelovati u brojnim radionicama te tako postati zimski redari, otvoriti odjel za pohranu ideja i snova te štednju vremena, izrađivati slikovnice i izmišljati priče, biti članovi ‘limpijskog orkestra ili se pak priključiti Zavodu za istraživanje igračaka, a po prvi puta ove godine moći će se i natjecati u raznim ‘limpijskim disciplinama.

‘Limpijska natjecanja otvorena su zanimljivim disciplinama – Klizolom Guzolom, Grudovanje babe Jage i Tko je Rudolf. Natjecanja se nastavljaju i danas kada će se od 17 sati najmlađi okušati u Skijanju s Lalom, Furaj Špuraj i Jak kao mama i lijep kao tata.

Danas, 29. prosinca u 18 sati održat će se glazbena Uspavanka za pahuljice. Više od deset solista Glazbene škole Franje Kuhača, uz pomoć svojih mentora, pripremili su mali glazbeni performans – noćne zvuke s prozora Glazbene škole.

Radionice se nastavljaju i u prijepodnevnim i popodnevnim satima u prostorima Ekonomske i upravne škole, Muzeju Slavonije (zgrada Glavne straže) i Glazbenoj školi Franje Kuhača.

Raspored radionica i program večernjih događanja dostupan je na web stranici Zemlje bez granica (www.zemljabezgranica.com) i na FB profilu Zemlja bez granica, Udruga Breza i Udruga Dokkica.

Požurite i zgrabite svoje mjesto u zimskoj Zemlji bez granica.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s