ReArt festival u Essekeru

Od više od sedamdeset prijavljenih, ovogodišnji božićni ReArt festival predstavlja – trideset izlagača!

Božićni ReArt ove se godine može pohvaliti s mnoštvom novih umjetnika i kreativaca, raznolikosti kulturnog i urbanog sadržaja. Predstavit će se razni umjetnici i kreativci koji svojom kvalitetom proizvoda i unikatnošću podižu ReArt na veću razinu!

ReArt festival će se održati 16. i 17. prosinca od 9 do 20 sati u Essekeru, u samom centru Osijeka.

ReArt festival je jedan od bitnijih projekata udruge PLANTaža te se izvodi od 2014. godine. Okuplja, predstavlja i otkriva razne umjetnike, rukotvorce, obrtnike i ostale kreativce na jednom mjestu.

Cilj je ReArt festivala, u ugodnom i toplom ambijentu, stvoriti umjetničko i kreativno okruženje, promičući kulturu unikatnih predmeta i umjetničkih djela te na taj način stvoriti platformu za umjetnost i upoznati javnost o aktualnom djelovanju kulturnog i kreativnog poduzetništva.

Također predstavlja mjesto susreta i razmjene raznih tipova umjetnika i kreativaca na kojem se može vidjeti stvaranje i razvoj urbane kulture. ReArt stvara platformu za umjetnost, približava publiku umjetnicima, kreativcima daje mogućnost predstavljanja, promiče kulturu recikliranja i stvara ugodno društveno ozračje.

Kako je bilo prošle godine pogledajte OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s