Posljednja Freudova seansa

Predstava Posljednja Freudova seansa kazališta Planet Art ponovno će biti izvedena u Kinu Urania, u četvrtak, 17. studenog u 19.30 sati.

Godina je 1939. Europa je u kaosu Drugog svjetskog rata, a mi svjedočimo neobičnom susretu oca psihoanalize Sigmunda Freuda i svjetski poznatog pisca ‘Kronika iz Narnije’ C. S. Lewisa.

U neminovnom srazu dvaju svjetonazora, ova dva velika uma, ateist Freud i vjernik Lewis sukobljavaju se oko velikih pitanja:
Postoji li Bog? Ako postoji, zbog čega je svijet pun nesreća, bolesti, ratova…? Zbog čega opstaje zlo, ako je dobro ono što je ispravno? Jesu li naši životi samo reakcija na naše primarne odnose s roditeljima ili pak postoji istina koja je veća od onoga što možemo pojmiti? Jesu li nam možda odgovori na dohvat ruke i što nam oni donose…? I na koncu – što nas određuje kao ljude?

Germainova drama ‘Posljednja Freudova seansa’ intrigantno balansira kompleksnost teme s humorom i ljudskošću kroz osobne priče ovih jedinstvenih povijesnih lica čije je mišljenje i djelovanje uvelike oblikovalo današnji svijet. Zbog toga Posljednja Freudova seansa ne silazi s njujorških pozornica već više od pet godina, a sada je konačno ima prilike vidjeti i osječka publika.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete rezervirati putem email-a: ulaznice@kinematografi-osijek.hr ili info@kinematografi-osijek.hr, telefona: 205-501 (9-16 h) i 205-507 (iza 17 h) te Facebook pagea i grupe Kinematografi Osijek d.d.

Detalje potražite na FB eventu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s