Listopad u Inquiry Inc.

Format C će u listopadu ugostiti čak četiri pojedinca i jedan suradnički projekt.

22. 10. u 20 sati otvaraju izložbu plakata ilustratora Željka Beljana, nezavisnog umjetnika i suradnika mnogih bendova i kulturnih medija.
Ulaz je slobodan! Izložbu nakon otvorenja (na kojemu će prisustvovati i sam autor) možete pogledati od 23. do 28.10., u vremenu od 16-20 sati.

Danas, 20. listopada se održava radionica na temu kolaža koje vodi Nebojša Vuković. Nakon Vaše najave (na hello@formatc.hr ili 0958817762), osiguravaju materijale, pribor, čaj i stručno vodstvo, a donacija za organizaciju dvodnevne radionice iznosi 50 kuna.

U sklopu art&tech programa ovoga mjeseca pripremaju čak dva različita sadržaja – gostovanje kustosice Martine Kontošić povodom predstavljanja projekta net.cube – 29. 10. u 20 sati te otvorenu i besplatnu radionicu digitalnog kolaža – 27.10.

Predavanju o net.cube projektu iste večeri slijedi multimedijalni program u kojemu predstavljaju svog člana – osječkog autora VYBES. Nastup počinje 29.10. u 21:15 sati, ulaz je slobodan.

Podsjećaju i na posljednju mogućnost za prijavu na OPEN CALL program, te poziv na sudjelovanje u umjetničkom istraživanju HIPOTETSKE STRUKTURE koji je otvoren samo još do 1. prosinca.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s