Zoltán Mága za osječku pedijatriju

Generalni konzulat Mađarske u Osijeku i Muzej Slavonije pozivaju na humanitarni koncert mađarskog violinista Zoltána Mága, a koji će se održati u srijedu, 28. rujna s početkom u 19:30 u konkatedrali Svetog Petra i Pavla u Osijeku.

Generalni konzulat Mađarske u Osijeku je dobio saznanje o tome, kako je tijekom ovoljetnog nevremena oštećen krov pedijatrije KBC Osijek, te su u zgradi nastale znatne štete.

Željeli su pomoći gradu Osijeku i KBC Osijek da se zgrada što prije sanira, te su tražili načine kako bi mogli pomoći. Na njihovu inicijativu uspjeli su pridobiti međunarodno poznatog mađarskog violinista Zoltána Mága, koji je prihvatio da u okviru njegove koncertne turneje pod nazivom „Glasovi i zvonca” 28. rujna 2016. godine u konkatedrali Sv. Petra i Pavla Apostola Osijek, s početkom u 19:30 održi humanitarni koncert, čiji će cjelokupni prihod donirati za obnovu hrvatske bolnice.

Ulaznice se mogu unaprijed kupiti na blagajni HNK Osijek i u župi Sv. Petra i Pavla apostola u Osijeku, te na sam dan koncerta pri ulazu u konkatedralu Sv. Petra i Pavla apostola.
Cijena ulaznice je: 100 kuna.

Akciju možete podržati i uplatom na račun Kliničko Bolničkog Centra Osijek: IBAN: HR4424070001100401308, SWIFT: OTPVHR2X. Prilikom uplate u opis plaćanja potrebno je naznačiti: „Donacija za obnovu KBC Osijek”.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s