Produžene prijave za Croatia Cantat

Hrvatska udruga zborovođa i Hrvatsko pjevačko društvo “Lipa” Osijek obavještavaju sve zainteresirane pjevačke zborove i vokalne sastave da je rok za prijave na 1. Natjecanje i festival zborova Croatia Cantat, koje će se 1. i 2. listopada 2016. godine održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, produžen do 1. rujna 2016.

Do zadanoga roka (15. srpnja 2016.) za sudjelovanje na ovom velikom događaju prijavilo se već 20-ak većih i manjih kvalitetnih pjevačkih ansambala, većinom iz Hrvatske.

No, budući da je u međuvremenu nastupila ljetna stanka, organizatori su naknadno zaprimili nekoliko zamolbi zainteresiranih pjevačkih zborova za produženje roka, kako bi se ipak uspjeli prijaviti. Odlučili su im izići u susret i stoga je novi i konačan rok za prijavu na Croatia Cantat 1. rujna 2016. godine. nakon čega će zbog zahtjevnosti organizacije morati imati točan i konačan broj sudionika.

Podsjetimo, sudjelovati mogu sve vrste pjevačkih ansambala: klasični zborovi (mješoviti, ženski, muški i dječji), klape, folklorni pjevački ansambli, vokalni sastavi i drugi. Natjecanje bi se trebalo odvijati u četiri kategorije, neovisno o vrsti ansambla: klasična, duhovna, folklorna i popularna zborska glazba. Detaljne propozicije i prijavnica možete pronaći OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s